Straks vi modtager dit udstyr begynder vi vores analyse. Den viser os to ting:

  1. Om vi kan redde dine slettede data og
  2. Hvilket af vores værktøjer der er det bedste til opgaven

Så snart vi ved det, går vi i gang med det værktøj, som vi vurderer bedst kan løse opgaven. Vi vil altid vælge den bedste løsning og det er ikke altid den hurtigste. Men hvis din sag haster og du kun skal have et bestemt dokument, der er slettet, så giv os besked. Så vil vi vælge et hurtigere værktøj, hvis det giver mening.

Ved denne analyse kan vi som regel give et bud på, hvor meget vi kan få tilbage og hvor hurtigt. Derefter ringer, emailer eller sms'er vi dig med svaret og går i gang med at genskabe dine slettede data.

Enkelte gange kan det tage lidt længere tid, da vi først skal have vores værktøj i gang. I sådanne tilfælde går der måske 1-2 dage yderligere, inden du får svar på, hvornår vi har nogle data klar til dig.

Bemærk i øvrigt at det altid vil være et estimat. Der kan f.eks. være ødelagte sektorer på harddisken, som vi ikke kan se ved analysen og som kan tage adskillige dage at læse.

Vigtigt

Sidder du lige nu med et medie (harddisk, hukommelseskort eller USB nøgle), hvor du har slettet nogle filer på, så stop straks med at bruge den/det. Hver gang du bruger det, risikerer du at overskrive dine slettede data.

Bemærk i øvrigt

Vi anbefaler at du sender dit udstyr til os anbefalet. Hvis det skulle blive væk i posten, har du mistet dine data for altid.

Copyright © 2018 · Disk Doktoren Udviklet af IGNITERS