Har du ikke længere forbindelse til din harddisk kan det skyldes mange ting. Hvis du har filer (f.eks. billeder eller dokumenter) på din harddisk, som er vigtige for dig, så stop straks med at bruge harddisken eller forsøge at få kontakt til den!

Hvis du stopper med at bruge harddisken er der gode chancer for, at vi kan genskabe dine filer.

En harddisk har mekaniske dele og nogle af disse bliver jo slidt op og stopper med at virke. Der kan også være andre grunde til at du ingen forbindelse har til din harddisk. Uanset hvad så laver vi en gratis analyse af harddisken og kan vi ikke få slettede filer ud af din harddisk, så er det gratis.

Advarsel

Der er mange hjemmesider og programmer, der lover dig at de kan hjælpe dig med at få dine data igen (evt. for et ganske lille beløb). De er godt klar over, at du er desperat og desperate mennesker er villige til at gøre alt for at få deres filer igen.

Medmindre du har afprøvet programmet eller kender nogle (du stoler på), som har prøvet det, så lad være. Mange af dem gør mere skade end gavn. I bedste tilfælde kan et data recovery firma stadig få dine data tilbage, men i mange tilfælde gør "værktøjet" mere skade end gavn.

Bemærk i øvrigt

Vi anbefaler at du sender dit udstyr til os anbefalet. Hvis det skulle blive væk i posten, har du mistet dine data for altid.

Vidste du?

-at det at genskabe data også kaldes harddisk recovery?

Copyright © 2018 · Disk Doktoren Udviklet af IGNITERS