Vi kan tit gendanne filer fra en ødelagt USB nøgle. Det kan vi selvfølgelig ikke, hvis du har knækket den i to eller haft den i ild i længere tid. Men i mange andre tilfælde, kan vi godt få filer ud af en ødelagt USB nøgle.

Det er vigtigt at du ikke forsøger at bruge din ødelagte USB nøgle yderligere, hvis vi skal forsøge at genskabe dine data.

En USB nøgle kan blive ødelagt af mange ting. Dels stopper sådan noget jo med at virke. Andre gange får en computer skrevet til USB nøglen og i forbindelse med dette får computeren ødelagt filsystemet på USB nøglen. Der er mange muligheder.

Vi er nødt til at se din ødelagte USB nøgle for at vurdere, om vi kan reparere den eller ej.

Advarsel

Der er mange hjemmesider og programmer, der lover dig at de kan hjælpe dig med at få dine data igen (evt. for et ganske lille beløb). De er godt klar over, at du er desperat og desperate mennesker er villige til at gøre alt for at få deres filer igen.

Medmindre du har afprøvet programmet eller kender nogle (du stoler på), som har prøvet det, så lad være. Mange af dem gør mere skade end gavn. I bedste tilfælde kan et data recovery firma stadig få dine data tilbage, men i mange tilfælde gør "værktøjet" mere skade end gavn.

Bemærk i øvrigt

Vi anbefaler at du sender dit udstyr til os anbefalet. Hvis det skulle blive væk i posten, har du mistet dine data for altid.

Copyright © 2018 · Disk Doktoren Udviklet af IGNITERS