I visse tilfælde ja!

Men i langt de fleste tilfælde er skaden som regel så stor, at man kan genskabe dele af harddisken. Heldigvis er harddiske i dag så store, at der som regel er virkeligt mange filer, vi kan redde igen.

Men det er sjældent at vi kan stille din harddisk tilbage til før du påbegyndte formateringen (altså så styresystem og alle programmerne virker).

Skaden er oftest sket. Men vi kan være behjælpelige med at få emails, dokumenter, regneark, billeder m.m. ud fra din fejl formaterede harddisk.

Husk: Du betaler kun, hvis vi kan gendanne nogle af dine slettede filer, så det er altid et forsøg værd.

Advarsel

Der er mange hjemmesider og programmer, der lover dig at de kan hjælpe dig med at få dine data igen (evt. for et ganske lille beløb). De er godt klar over, at du er desperat og desperate mennesker er villige til at gøre alt for at få deres filer igen.

Medmindre du har afprøvet programmet eller kender nogle (du stoler på), som har prøvet det, så lad være. Mange af dem gør mere skade end gavn. I bedste tilfælde kan et data recovery firma stadig få dine data tilbage, men i mange tilfælde gør "værktøjet" mere skade end gavn.

Bemærk i øvrigt

Vi anbefaler at du sender dit udstyr til os anbefalet. Hvis det skulle blive væk i posten, har du mistet dine data for altid.

Vidste du?

-at det at genskabe data også kaldes harddisk recovery?

Copyright © 2018 · Disk Doktoren Udviklet af IGNITERS