Slettet en bruger i Windows.

Fik alle den slettede brugers billeder tilbage

Erik Poulstrup fra Aalborg kontaktede Disk Doktoren fordi han havde slettet en bruger i Windows XP og gerne ville have billederne tilbage.

Erik var i gang med hovedoprydning på sin computer og havde en bruger, som han ikke brugte. Derfor fjernede han den. Men i det samme kom han i tanke om, at alle billederne lå under denne brugers profil og så var gode råd dyre.

I Eriks tilfælde var det heldigt at han kom så hurtigt. Billederne er nemlig langt fra slettet, men fordi brugeren er fjernet fra Windows, så kunne han selvfølgelig ikke se billederne.

Disk Doktoren har selvfølgelig værktøjet, der kan se billederne og allerede to dage senere, havde Erik alle sine billeder igen.

Hvad kostede det at få sine slettede billeder tilbage?

I Eriks tilfælde havde han en harddisk på 400 GB. Det betyder, at genskabelsen kostede 1295,-

Han fik sine billeder på to DVD’er – og det er gratis.

Der udover skulle han betale 195,- for at få sin harddisk og DVD’erne sendt retur, så total prisen for at få sine slettede billeder igen var 1490,- (inkl. moms).

Erik Poulstrup

Hvad siger kunden?

Det var dejligt nemt at handle med Disk Doktoren. Jeg sendte min harddisk til dem og tre dage senere kom posten med min gamle harddisk og et par DVD’er med alle mine billeder.

Det var desuden meget betryggende at Disk Doktoren med det samme sagde, at hvis jeg ikke brugte computeren yderligere, så var der meget gode chancer for at de kunne få mine slettede billeder tilbage.

Copyright © 2018 · Disk Doktoren Udviklet af IGNITERS